Arama
Arama Sonuçları
CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre, yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
Sokak ortasında ellerinde silahla yürüdüler! Polis ulaşamadı
İstanbul'da sokak ortasında ellerinde silahla yürüyen bir çift görüntülendi. Polis ise silahla yürüyüş yapan çifte ulaşamadı.
Saadet ve Gelecek grup kuruyor
CHP'den 20 vekil kazanan Gelecek ve Saadet Partisi TBMM'de grup kurma kararı aldı.
CHP ve İYİ Parti için bomba iddia! Yeni parti mi?..
İyi Parti ve CHP'de Akşener ve Kılıçdaroğlu'na tepki olarak istifa eden muhaliflerle ilgili bomba bir iddia basına sızdı.
Ali Babacan: ‘Helalinden kazandık, kimseye borcumuz yok!’
CHP’ye göndermede bulunan Babacan, “Kimseye en ufak bir borcumuz. Seçimi helalinden kazanmış 15 milletvekilimiz var.” ifadelerini kullandı.
‘Çatı parti'nin ismi bile belli
TBMM'de çatı parti kurmak için görüşmeler yapan DEVA, Saadet ve Gelecek partilerinin görüşmesinde sona gelindi.
3 partiye 'dolandırıcılık'tan suç duyurusu!
CHP Üyesi Cüneyt Kaya, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına giderek, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Saadet Partisi hakkında “dolandırıcılık” suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.
38 vekil CHP'den ayrıldı
İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti milletvekilleri yemin töreni öncesi CHP grubundan ayrıldı.
Deva Partisi'nde istifa
Muhalefette istifalar ardı ardına geliyor
Babacan’dan ilk açıklama...
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim sonuçlarının ardından açıklama yaptı. Mücadeleye devam edeceklerini söyleyen Babacan, ‘Umutsuzluğa yer yok’ dedi.
‘28 Mayıs’ta gerçeğin iktidarını kuracağız’
28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferansa Salonu’nda Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.
DEVA'dan toplu istifa, AK Parti’ye geçtiler
DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker ve bazı yöneticiler, partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçti.
"Biz olmasaydık bu kadar vekil çıkmazdı"
Katıldığı televizyon pogramında Babacan, DEVA Partisi'nin varlığı sayesinde CHP'nin milletvekili sayısında artış yaşandığını söyledi.
"Millet İttifakı olarak sözümüz söz"
14 Mayıs seçimleri sonrasında Kastamonu siyasileri açıklamalarını sürdürüyor.
Esenyurt Belediye Başkanı: ‘Kastamonu, Dünya’nın en güzel yerlerinden birisi’
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt; “Bu sistemi değiştirecek, dönüştürecek bir Cumhurbaşkanına ihtiyacımız var.
Muharrem İnce’nin hedefinde Millet İttifakı vardı
Eskişehir’e gelen ve vatandaşlar ile bir araya gelen 13. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, yaptığı açıklamada Millet İttifakı’nı hedef alan sözlerinde “Bu 77 kişinin CHP'ye ve milletimize nasıl kazık atacaklarını herkes görecek” dedi.
‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ Kastamonu’da seçim ofisi açtı
14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenlerin oluşturduğu “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri”nin Kastamonu seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.
CHP 3’ncü sıra adayı Kaplan: ‘Kastamonu İçin elimden geleni yapacağım’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
CHP’nin Kastamonu Adayı Yalçın: ‘Üç vekilimizi de meclise göndereceğiz’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
‘En büyük yatırımı insana yapacağız’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
Türkiye 30 gün sonra sandığa gidecek
Cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği 14 Mayıs seçimlerine 30 gün kaldı. 4 cumhurbaşkanı adayının yarışacağı seçimlerde, oy pusulasında 24 partinin amblemi yer alacak, bu partilerden 11'i tek başına, 13'ü ise ittifaklarda seçime girecek.
13 siyasi parti tek başına yarışacak
14 Mayıs'ta yapılacak seçime milletvekili geçici aday listesi veren 26 partiden 13'ü tek başına, 13'ü ise ittifaklar adı altına girecek.
CHP'nin 28. Dönem Milletvekili aday listesi yayınlandı
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 14 Mayıs'ta düzenlenecek olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için belirlediği aday listesinin detayları belli oldu.
‘Kastamonu’ya milletvekilliğinin nasıl yapıldığını göstereceğim’
MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, milletvekilliği aday adaylığı başvurusuna yönelik basın açıklamasında bulundu.
Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı.
AKŞENER MASAYA DÖNÜYOR
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan ayrılmasıyla başlayan kriz çözüldü.
Millet İttifakı, yol haritasını belirledi
Sağlıktan eğitime, yargıdan dış politikaya 2 binin üzerinde maddenin yer aldığı Millet İttifakı’nın ‘Ortak Mutabakat Metni’ açıklandı. Muhalefet liderleri, metni törenle imzaladı.
‘Bütün partilere ziyaret bekliyoruz’
Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanı Kadir Yalçın, yaptığı yazılı basın açıklamasında Vali Avni Çakır'ın, MHP İl Başkanlığı görevine atanan Emre Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmasını eleştirdi. İl Başkanı Yalçın, açıklamasında; "Hayırlı olsun ziyaretleri, Kastamonu'daki diğer parti il başkanlarına yapılmayınca ister istemez insanın aklına birçok sorular geliyor. Bu partilerin hepsi Kastamonu insanının düşüncesini ve iradesini oluşturan partilerdir. Vali devletin valisi mi? Devletin valisi olarak bu davranışı kendi iradesiyle mi yapıyor, yoksa sadece İçişleri Bakanından aldığı talimatla mı yapıyor? Eğer adaletten, samimiyetten, maksadın toplumun tamamının menfaati olduğundan bahsedilecekse sayın validen bütün siyasi partilerin il başkanlarına hayırlı olsun ziyaretini ivedilikle beklemekteyiz, kamuoyu vicdanı da bunu beklemektedir" ifadelerine yer verdi.
Siyasiler, Kastamonu masası etrafında toplandı
Kastamonu Kalkındırma Derneği (KKD) tarafından “Cumhuriyetimizin 2'nci Asrında Kastamonu’nun yeri?” temalı siyasi partilerin milletvekili, başkan ve yöneticilerinin katılımıyla ön görüşme ve istişare toplantısı yapıldı. Kastamonu'daki siyasi partiler, Kastamonu için aynı masa etrafında bir araya gelerek memleket sorunlarını konuştu.